Продавець Фітоцентр Здоров'я & Краса розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2732 відгуків
Ми працюємо у воєнний час для підтримки вашого здоров'я Деталі

Вибачте за незручності. Наразі у нас вихідні. Ваші замовлення будуть опрацьовані найближчого робочого дня. Навіть не думайте падати духом. Нехай падають окупанти.

+380 (68) 898-67-67
+380 (95) 668-34-38
+380 (93) 808-53-30
Доставим в любую точку Украины, Христиновка, Україна
Кошик
Фітоцентр: цілющі бальзами, фітопрепарати, екстракти трав, лікувальні мазі, натуральна косметика

Сертификат международной системы по контролю качества

Сертификат международной системы по контролю качества

Спешим поделиться с вами радостной новостью. Наша компания получила сертификаты международной системы по контролю качества выпускаемой продукции ХАСП. Это большое достижение и решительный шаг в сторону продвижения нашей продукции в Евросоюзе.

ISO 22000 так же как и ISO 9001 является государственной системой сертификации.

ISO 22000:2005 HACCP – это международная система управления безопасностью пищевых продуктов. Слово HACCP – аббревиатура от английского «Анализ рисков и критические точки контроля» –Hazard Analysis and Critical Control Points.

Национальный стандарт был принят в 2007 году и называется ДСТУ ISO 22000:2007 «Система управління безпечністю харчових продуктів».

Ця система управління була розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров'я (World Health Organization, WHO) і Продовольчої і сільськогосподарської організацією ООН (Food and Agriculture Organization of the United Nations, FAO). Стандарт ISO 22000 НАССР визнаються і застосовуються практично у всіх сучасних країнах підприємствами–виробниками харчової продукції.

Изнутри стандарты 22000 представляют собой систему управления именно безопасностью производства пищевых продуктов. Охватывает вопросы от контроля качества сырья, из которого производится продукция, материала упаковки, а так же доставки готовой продукции нам –конечным потребителям. Требования стандарта ХАСП обеспечивают контроль на всех стадиях производства пищевых продуктов, в любом месте процесса, от производства и хранения до реализации продукции – там, где могут возникать опасные ситуации. Требования международного стандарта ISO 22000 приемлемы ко всем типам организаций в пищевой сфере. Їх мета – впровадження менеджменту безпеки харчових продуктів. Головною ідеєю є привернення уваги на ті місця, де прогалини в контролі можуть бути критичними, що вплине на безпеку харчових продуктів і гарантію того, що продукція не завдасть шкоди споживачеві.

 

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner