Крем для тіла Доміно, властивості компонентів
ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ
Гідролізат протеїнів кашеміру — містить багату суміш амінокислот, благотворно впливають на шкіру. Протеїни кашеміру проникають в структуру шкіри, утримуючи вологу і обволікаючи шкіру найтоншої невідчутною плівкою, яка робить шкіру неймовірно м'якою на дотик.
Олія Ши — одне з найбільш цінних олій, яке має пом'якшувальну, зволожуючу, захисним і відновлюючими властивостями. Це унікальне базове масло проявляє себе, як ідеальна протизапальна основа при травмах зв'язок і м'язів або при захворюваннях суглобів, а також як краще базове масло з протинабрякові властивості. Масло Ши заживляюще впливає на опіки, шрами, рани, розтяжки, дерматити, стимулює капілярний кровообмен, здатне захистити як від надмірної сонячної активності, так і від обвітрювання і обморожень.
Кофеїн — завдяки здатності спалюванню підшкірно жиру, а також усиливании мікроциркуляції крові, кофеїн став незамінним інгредієнтом антицелюлітної косметики, засобів для схуднення і корекції фігури. Кофеїн чинить коригуючу дію на жирові тканини, сприяючи зменшенню проявів целюліту, покращує еластичність і пружність шкіри.
Олія кунжуту — володіє зволожуючим, живильним і пом'якшувальною властивостями, запобігає сухості шкіри, усуває її лущення і попереджає появу перших ознак старіння. Кунжутне масло здатне поглинати ультрафіолетове випромінювання і є прекрасним сонцезахисним засобом для шкіри. Його застосування допомагає заспокоїти роздратовану шкіру, зняти почервоніння і усунути свербіж.
Авокадо масло — зволожує і пом'якшує шкіру, повноцінно насичуючи її необхідними живильними речовинами. Воно допомагає поліпшити кровообіг в шкірі, збагачуючи її тканини киснем. А за рахунок глибокого проникнення в шкірні покриви, масло авокадо стимулює вироблення колагену і еластину, що відповідають за пружність і еластичність шкіри.
Екстракт Каштана — активізує обмін речовин і допомагає вивести токсини і шлаки. Каштан має антицелюлітну і дренажний дії, підсилюючи струм лімфи і кровообіг в проблемних місцях. Перешкоджає виникненню тромбів та усуває зовнішні прояви підшкірних крововиливів. Застосовується для зміцнення стінок кровоносних судин, запобігання куперозу і зменшення застою крові в поверхневих шарах шкіри.
Екстракт брусниці — володіє яскраво вираженою антисептичною властивістю. Екстракт тонізує шкіру: стимулює обмінні процеси і насичує шкіру вітамінами, а антиоксидантні властивості брусниці дозволяють використовувати її для додання шкірі пружності і відновлення її тонусу.
Екстракт лаванди — надає антисептичну, бактерицидну, ранозагоювальну, протизапальну, заспокійливу дії. Сприяє загоєнню тріщин, знімає втому ніг і болю в суглобах. Регенеруючі властивості екстракту лаванди допомагають запобігти появі розтяжок, ефективний при екземі і псоріазі, а так само уповільнює старіння шкіри. Завдяки фітонцидам, має виражену антисептичну і бактерицидну дії на шкіру, а також сприяють її підтягування за рахунок поліпшення кровообігу в глибоких шарах шкіри.
Екстракт Лимона — надає регенеруючу, омолоджуючу і тонізуючу дії. Шкіра після використання коштів з екстрактом лимона стає більш підтягнутою, пружною і чистою. Екстракт лимона сприяє насиченню шкіри живлющою вологою. Лимон прибирає дрібні зморшки, пігментні плями, судинні зірочки, вугрові висипання, зайвий блиск.
Екстракт Ананаса — містить комплекс вітамінів групи В, вітаміни С, РР, Е, провітамін А, калій, магній і інші незамінні мінерали і мікроелементи. Проте найцінніше в складі ананаса це ферментний комплекс бромелаін. Саме бромелаину ананас зобов'язаний вираженими жиросжигающие, протинабрякову та протизапальну властивості.
Вітамін Е — антиоксидант, що володіє яскраво вираженим омолоджуючі властивості. Він прискорює клітинне оновлення допомагає захистити епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин. Вітамін Е гальмує процес фотостаріння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримуючи водно-ліпідний баланс, вирішує проблему пігментних плям, веснянок, розтяжок і рубців, вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімаючи запалення, роздратування і лущення шкіри.
Ланолін — сприяє хорошому зволоження, пом'якшення і живлення шкіри. Захищає шкіру від несприятливих зовнішніх впливів навколишнього середовища. Ланолін сприяє швидшому загоєнню ран і тріщин, а також запобігає їх утворення.
Лайма ефірна олія — надає тонізуючу, бактерицидну, антивірусне, антисептичну, регенеруючу, заспокійливу дії. Антицелюлітну дію лайма проявляється в підвищення пружності шкіри тіла. Зокрема, лайм найбільш ефективний на шкірі стегон, живота, грудей. Стимулюючи ріст клітин і відновлення епідермісу, лайм вирівнює структуру шкіри, сприяє усуненню куперозу, відновлення пошкоджених ділянок епідермісу, і повернення тонусу і пружності.
Ефірне масло меліси — відмінно підходить для зрілою і в'ялої шкіри, так як меліса містить багато біологічно активних речовин, які змушують шкіру підтягуватися і розгладжують зморшки.
Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.
Гліцерин — зміцнює захисний бар'єр шкіри, сприяє збереженню вологи в шарах шкіри і захищає її від шкідливих хімічних сполук. Стимулює відлущування відмерлих клітин.
Бджолиний віск — має пом'якшувальну, поживним і протизапальною властивостями. Кошти на основі бджолиного воску добре впливають на поліпшення стану шкіри, а також сприяють швидкому загоєнню її різних ушкоджень (запалення, ранки, опіки тощо). Бджолиний віск вбирається в шкіру, утворюючи на ній захисну воскоподібну плівку, але при цьому не забиває пори. Така плівка істотно уповільнює процес зневоднення і старіння шкіри, роблячи її ніжною, гладкою і еластичною.
Ароматизатор — це речовина, яка використовується для додання косметичного засобу запаху, покращує аромат готового виробу.
Стабілізатор забезпечує стабільність готового продукту.
Емульгатор — речовина, яка з'єднує масло і воду в однорідний крем, запобігаючи розшарування.
Антисептик —збільшує термін зберігання готового косметичного виробу. Володіє антигрибковою та антибактеріальною ефектами, завдяки яким помітно знижується ризик мікробного зараження, здатного викликати псування продукту.