Панкреофлор, властивості компонентів
ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ
Ромашки екстракт виявляє протимікробну, протизапальну, протиалергічну, болетамувальну, спазмолітичну дію на травну систему.
Ліпоєва кислота за біохімічними властивостями наближається до вітамінів групи В. Приймає участь в регуляції вуглеводного і жирового обміну, чинить ліпотропну дію (вибірково взаємодіє з жирами), сприяє зниженню холестерину, покращує дезінтоксикаційну функцію печінки. Застосовується при атеросклерозі, захворюваннях печінки (гепатитах, цирозі), підшлункової залози, діабетичному поліневриті, інтоксикаціях.
Бромелайн – високоактивний рослинний фермент, одержуваний з стовбура ананасового дерева, очищає організм від шлаків і токсинів, нормалізує травлення, запобігає накопичення жирової клітковини, гальмує жирову інфільтрацію печінки, прискорює перетворення жиру в енергію. Бромелайн ефективно «спалює» жир і сприяє необхідному зниженню ваги, справляє протинабрякову дію.
Папаїн – це протеолітичний фермент (розщеплює білки), що міститься у всіх частинах, крім коренів, динного дерева (папайї). Завдяки наявності лізоциму папаїн руйнує токсини багатьох збудників інфекційних захворювань, у тому числі стафілокока, стрептокока. Папаїн перешкоджає утворенню тромбів в судинах, прискорює загоєння ран і трофічних виразок. Здатність поліпшувати травлення, розщеплювати білки до стану, в якому вони швидко засвоюються організмом, зробили папаїн практично незамінним компонентом препаратів для схуднення.