Продавець Фітоцентр Здоров'я & Краса розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3535 відгуків
Ми працюємо у воєнний час для підтримки вашого здоров'я Деталі

Вибачте за незручності. Наразі у нас вихідні. Ваші замовлення будуть опрацьовані найближчого робочого дня. Навіть не думайте падати духом. Нехай падають окупанти.

+380 (68) 898-67-67
+380 (95) 668-34-38
+380 (93) 808-53-30
Доставимо в любий куточок України, Христиновка, Україна
Кошик
Фітоцентр: цілющі бальзами, фітопрепарати, екстракти трав, лікувальні мазі, натуральна косметика

Флора, властивості компонентів

ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ

 

          Суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio» необхідна для отримання відомого болгарського кислого молока, знайомого в світі як «йогурт». Lactobacillus bulgaricus має рослинне походження — утворюється із зелених рослин, молока і молочних продуктів. Потрапляючи в товсту кишку людини, бактерія швидко розмножується і протягом декількох годин сягає сотень мільйонів в 1 грамі маси. Lactobacillus bulgaricus не є постійним мешканцем кишечника. Якщо вона не вноситься постійно в організм, то через 10-15 днів вона зникає. Lactobacillus bulgaricus відрізняється тим, що живе самостійно в природі і тільки в молочнокислої ферментації в організмі людини вона кооперується з деякими видами пробіотичних бактерій. При цьому симбіозі вони допомагають один одному, що призводить до багаторазового посилення їх корисних ефектів.

Lactobacillus bulgaricus виконують наступні функції:

  • конкурують з патогенними мікроорганізмами і дріжджоподібними грибами за місце на слизових оболонках і шкірі, що захищає організм від проникнення хвороботворних мікробів і виникнення хвороб;
  • перебуваючи на слизових всього шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, шкіри, нормальні бактерії підтримують рН на рівні 5,5-5,6. В процесі нормального метаболізму здатні утворювати молочну кислоту, перекис водню, лізоцим та інші речовини з антибактеріальною активністю, що сприяє формуванню місцевого імунітету;
  • беруть участь в процесах травлення – виробляють велику кількість ферментів (протеаза, ліпаза, амілаза та ін), які беруть участь у метаболізмі білків, жирів, вуглеводів, жовчних кислот і холестерину, водно-електролітному обміні;
  • сприяють всмоктуванню кальцію, заліза, вітаміну D, виробляють необхідні організму біоактивні речовини, у тому числі вітаміни та незамінні амінокислоти;
  • сприяють руйнуванню і виведенню токсичних продуктів обміну або токсичних речовин, що потрапили в організм ззовні;
  • стимулюють перистальтику кишечника;
  • беруть участь у формуванні противірусного та протимікробного імунітету, посилює протипухлинний нагляд та імунологічну пам'ять, зменшують алергічні процеси в організмі.

          Лактулоза – молочний цукор, який є живильним середовищем для нормальної мікрофлори, є "біологічною капсулою" для мікрофлори, що дозволяє доставити бактерії в кишечник без змін і в достатній кількості.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner