Флора

ЩО ТАКЕ ФЛОРА В КАПСУЛАХ? ЦЕ - ніщо інше, як пробіотик, у складі якого знаходяться висушені мікрокультури - суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio» (лактобактерії і термофільний стрептокок). На відміну від звичних йогуртових заквасок, які змішують з молоком, желатинові капсули приймають під час їди, запиваючи рідиною. Іноді капсулу поділяють на половинки і змішують з їжею.
ЯК ФЛОРА ПРАЦЮЄ? В капсулах ФЛОРИ містяться молочнокислі бактерії. В нормі вони присутні в мікрофлорі кишечника, відповідаючи за травну та імуностимулюючу функції. Також лактобактерії володіють антимікробними властивостями, допомагаючи організму впоратися з кишковою паличкою, стафілококом, протеєм і грибами роду Candida. Якщо мікробний баланс шлунково-кишкового тракту порушується, ФЛОРА в капсулах сприяє його стабілізації.
КОЛИ ФЛОРА ОСОБЛИВО КОРИСНА? Лікарі призначають ФЛОРУ в капсулах для лікування гострих та хронічних гастроентеритів, розлади шлунка, викликаного кишковим грипом, дисбактеріозу, спровокованого прийомом антибіотиків і препаратів хіміотерапії. Також ці препарати часто входять в комплексне лікування харчової алергії та атопічних дерматитів. Сприятливо впливають пробіотики і на людей з непереносимістю лактози.
Корисні бактерії, які містяться у ФЛОРІ, допомагають підтримувати потрібну кислотність органів системи травлення, що допомагає запобігти запори та діарею, покращує засвоєння поживних речовин, що містяться в продуктах, гальмує розвиток патогенної мікрофлори. ФЛОРА дуже корисна тим, хто страждає від хвороб і розладів травної системи, наприклад, хронічного нетравлення шлунка, гастриту та інших захворювань.
ЧОМУ ФЛОРУ ПОТРІБНО ЇСТИ ЩОДНЯ? Хочете поліпшити роботу травної системи і зміцнити імунітет? Немає нічого простіше - включіть в свій щоденний раціон ФЛОРУ або йогурт, приготований на основі ФЛОРИ. ФЛОРА містить достатню кількість «хороших» бактерій lactobacilli bulgaricus, необхідних для заселення стінок кишечника, забезпечення процесу пристінкового травлення, витіснення патогеной і умовно патогеной флори, що сприяє кращому засвоєнню поживних речовин, вітамінів, підвищення захисних сил організму. Поліпшується засвоєння та синтез вітаміну B12, вітаміну B3 і вітаміну A. Вітаміни групи В необхідні для одержання енергії із продуктів харчування, нормальної роботи нервової системи і регулювання рівня холестерину в крові. Вітамін A допомагає зберегти здоров'я шкіри і очей, він також необхідний для боротьби з інфекціями та процесів репарації.
Цей продукт покращує травлення і допомагає організму впоратися з інфекціями. Їжте ФЛОРУ кожен день і скоро зможете на власному прикладі переконатися в її користь.
З ІСТОРІЇ. Велику роль у поширенні кисломолочних продуктів, особливо йогурту, відіграли праці В. І. Мечникова. Він вважав, що передчасне старіння людського організму є наслідком постійного впливу на нього отруйних речовин, що накопичуються в кишечнику внаслідок життєдіяльності гнильних мікроорганізмів. При постійному вживанні йогурту молочна кислота, що утворюється в результаті розвитку молочнокислих бактерій, змінює реакцію середовища в кишечнику і пригнічує діяльність гнильної мікрофлори, оберігаючи організм від повільного отруєння отрутами. Ілля Мечников виявив, що йогурт може лікувати деякі бактеріальні інфекції. Болгарське кисле молоко (БКМ) стимулює імунну систему не тільки кишечника, але і всього організму. Регулярний прийом БКМ збільшує кількість цитокінів, лімфоцитів і натуральних клітин-кілерів, як і синтез гамма-інтерферону, який блокує розмноження вірусів; синтезуються речовини, що мають антипухлинним дію, усуває подразнення слизової оболонки, ризик захворювання на рак товстої кишки зменшується. Також щоденне включення йогурту призводить до зменшення ризику захворювання остеопорозом.
ОТЖЕ:
Завдяки живим биобактериям:
- зміцнюється імунна система, система кровотворення;
- створюється несприятливе середовище для появи раку товстої кишки і раку грудей;
- запобігають запори, діарея, метеоризм, запальні захворювання кишечника;
- створюється несприятливе середовище для розвитку вагінальних інфекцій, таких як candida (молочниця).
Так само ФЛОРА допомагає:
- запобігти появі остеопорозу;
- посилити кровотворення і репродуктивні рідини тіла;
- зменшити ризик підвищеного кров'яного тиску;
- улучшается качество кожи, волос и ногтей.
КАК ПРИГОТОВИТЬ ЙОГУРТ НА ОСНОВЕ ФЛОРЫ?
1-2 капсулы ФЛОРЫ раскрыть и добавить в 0,5 л теплого, не очень жирного молока (жирное будет дольше закисать), размешать, закрыть крышкой и поставить в теплое место или залить в термос. Приблизительно через сутки получается 0,5 л йогурта.
0,4 л которого можно выпить. А в оставшиеся 0,1 л вновь добавляется молоко и вновь проводится закисление. Таких «пересевов» делаем не более двух раз (т.к. концентрация палочек постепенно уменьшается). На третий раз вновь открываем капсулы и засыпаем в новые 0,5 л молока.
Можна в наш саморобний йогурт насипати ягоди, шматочки фруктів, сухофруктів, насіння льону, чіа, кіноа, волоські горіхи і т. д.
Будьте здорові!